Kafebord


Hos oss på Nord Interiør kan du finne kafebord i mange ulike utforminger og materialer. Driver du en kafé, serverer du sikkert mer enn bare god kaffe – da trenger du holdbare bord med plass til asjetter, tallerkener og dekorasjoner. Hos oss finner du kafebord som passer virksomheten din, uansett om det er en liten kafé eller et større lunsjlokale. Vi tilbyr kafebord av høy kvalitet til rimelige priser. Ta en titt i utvalget vårt, velg ut ditt favorittbord, og kontakt oss for en prisforespørsel.kafebord

Bordene på en kafé skal helst være lette å holde rene og lette å flytte på om det trengs. Samtidig skal du ikke være altfor vinglete, så de risikerer å velte. Runde bord eller firkantede, hvite, svarte eller trefargede – alle har de sine fordeler og bidrar til å skape ulik stemning og atmosfære i kaféen din. Du kan også med fordel komplettere dem med noen av kaféstolene du finner hos oss. Vi på Nord Interiør har garantert bordet du leter etter, og vårt kunnskapsrike personale består deg gjerne med tips og råd til deg, når du er klar til å velge et bord til kaféen din. Vi har et bredt utvalg av stabile bord av høy kvalitet, alltid til konkurransedyktige priser.

Tar du en titt i vår nettbutikk har du muligheten til å sammenligne priser og modeller i fred og ro, og du kan tenke nøye gjennom hva slags signaler de ulike bordene sender til gjestene dine. Vær også nøye med å måle opp lokalet og tenk gjennom bordplasseringen før du tar noen avgjørelser, så du er sikker på at du går til innkjøp av riktig mengde bord og stoler. Kanskje kan du gå for å kombinere ulike typer kafebord i forskjellige deler av lokalet, for å skape en livlig stemning og for å tilrettelegge for at alle typer gjester kan finne sin perfekte sitte- eller ståplass til forskjellige tider på dagen. Nord Interiør har garantert bordene for deg, både når det gjelder stil, kvalitet og pris – utforsk gjerne vårt brede utvalg i dag.