Om oss

Hjem/Om oss
Om oss 2017-07-12T11:49:32+00:00

Nord Interiør er et raskt voksende selskap innenfor møbelindustrien, basert på et konsept som opprinnelig stammer fra England. Vi er i dag aktive i hele Skandinavia, samtidig som de fleste av våre utsalg er i Europa, men også utenfor. Nord Interiør blir ledet av Joakim Berglund, som er administrerende direktør og styreleder med mange års erfaring som adm.dir. i ulike bransjer og land.

Nord Interiør importerer kun møbler av høy kvalitet, fra blant annet Tyskland, Polen, Estland, Tyrkia og Ungarn. Vårt konsept er at vi handler direkte med produsenter for å unngå kostbare mellomledd. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder de beste prisene på markedet, for møbler av høyeste kvalitet.

Takket være den høye kvaliteten på produktene våre, tilbyr vi alltid tre års garanti fra alle produsentene som leverer møbler til oss. Fordi vi unngår kostbare mellomledd, kan vi forhandle priser ned på fornuftige nivåer som passer de fleste. Vår direkte kontakt med produsenter gjør at vi kan skreddersy løsninger for våre kunder, og skaper en fleksibilitet som få andre selskaper kan tilby. Sist, men ikke minst, med vårt forretningskonsept kan vi opprettholde en meget høy standard på våre tjenester, med korte leveringstider til kundene.

Innenfor firmaet finnes det bred kompetanse når det gjelder møbler og innredning i det offentlige rom. Takket være vårt salgsteam innenfor restaurant- og konferansemøbler, har vi spesialister akkurat innenfor disse næringene. Dette betyr at våre selgere, takket være sin kompetanse og erfaring, kan bistå med rådgivning og faglig kompetanse i valg av møbler, og kan svare på spørsmål om møbeldesign og funksjonalitet, samt mye mer.

Nord Interiør er et firma som er fremtidsrettet når det gjelder møbler, og vi fanger alltid opp de siste trendene som kommer ut på markedet. Dette har medført at vi nå planlegger å supplere vårt allerede brede utvalg av møbler også til det private markedet.