Restaurantbord


Leter du etter restaurantbord har du kommet til rett sted – her på Nord Interiør har vi et stort utvalg av restaurantbord i flere ulike størrelser, farger og materiale. I takt med at nordmenns restaurantbesøk øker, vokser antall restauranter stadig. Dette gjør at det også blir viktigere for restaurantene å skape en atmosfære og et miljø som tiltrekker seg gjester uke etter uke, og ofte er det ikke lenger nok å kun servere god mat. Driver du en restaurant har du alt å vinne på å skape et konsept der mat, innredning og atmosfære hører sammen, og det er her Nord Interiør kommer inn i bildet. Vi har et bredt utvalg av bord, stoler og innredning, og hjelper deg gjerne med å finne passende møblement til akkurat din restaurant.restaurantbord

Spesielt bordene på en restaurant er viktige, og disse bør være både store og stabile nok til å holde glass, bestikk og tallerken uten at gjesten sitter for tett på hverandre til å nyte måltidet. Alle restauranter kan med fordel tenke nøye gjennom hvilken type bord som trengs og hvilke materialer som foretrekkes. Hvite, svarte eller trefargede bord, firkantede eller runde? Ved å eksperimentere med ulike typer bord, kan rommet og møbleringen forandres, og restauranten kan få forskjellig utseende og karakter. Om du vil satse på å kunne romme mange gjester, kanskje litt på bekostning av plass, er det smart å velge mindre og smalere bord i et lett materiale. Mindre restauranter kan med fordel velge noen mer stabile bord som inviterer til lengre opphold og flere retter. Behøver du å bytte ut slitne bordplater, kan du også finne nye av melamin hos oss. Alle våre restaurantbord og bordplater har til felles at de er slitesterke og lette å rengjøre.

På Nord Interiør spesialiserer vi oss på å tilby restaurantmøbler av høy kvalitet, til veldig overkommelige priser. Vi har dessuten et stort utvalg av bord å velge blant. Kombinert med vår gode service og raske leveranser, er vi en utmerket leverandør å samarbeide med. Vårt kunnskapsrike personale svarer gjerne på alle spørsmålene dine. Valg av bord til restauranten din er en viktig beslutning å ta, og Nord Interiør er et naturlig valg som partner gjennom hele prosessen.